9 Ekim 2012 Salı

Insanin bu planetteki misyonu! David Wilcock




Bilim adami D.Wilcock insanin bu dunyaya simdiye kadar gelen elcilerin ortak verdikleri mesajlari ozetliyor...Insan ruhunun ozetle bu dunyaya gelis misyonunun bitmeyen etki tepki (sevap/gunah), (kotu/iyi karma) kavramlari ile ruhun evrimlesebilmesi icin yeni derslerin yaratilmasi,,taaki ruh kendisi ALGILAYANA kadar.  Tum kadim bilgileri bu etki tepkinin kisinin derslerini ogrenince duracagindan ve bir ust boyuta hak kazanacagindan soz ediyor. Bu derslerden bazilari : 

1- DNA nin ozu olan kosulsuz sevgiyi ogrenmek. 
2- Sana kotu olani bile icindeki sevgi ve hosgoru ile AFFEDEBILMEK.
3- Egonu yenmek ve sade yasamak.
4- DNA nin 4uncu boyuta gecebilmesi icin varliginin %51 ini baskalarinin iyiligi icin harcamak. (Genelde baskalarina yardim aslinda oncelikle kendine bakmak ve gelistirmekten gecer)
5- Cekim yasasi insana onyargili davrandigi, asagiladigi, sevgisiz kaldigi seyleri yaklastirir. Ilahi adalet insana ogrenmesi gerekeni bu sekilde kodlamistir ki ruh onyargisi oldugu seyden kendisi bizzat aci cekerek ogrensin.  Hayatiniza devamli ayni tur insanlari cekiyorsaniz hislerinizi ve davranislarinizi tekrar gozden gecirin. Mucizeyi kendiniz goreceksiniz, size kotu davrananlari affetmeye basladiginiz dakika evren size baska tur insanlari getirecektir. Evrene bilinciyle bagli olan insanin kalbi, hissettigi seyin niteligini kendi yarattigi affetme hissi ile evrene verir ve benze hisleri geri ceker (elektro magnetik isinlariyla). Karma(etki/tepki) carkiniz ise o dakika duracaktir.

Yuksek kimliginize ulasin


Hiç yorum yok: