19 Mart 2013 Salı

Louise Hay Olumlamalari -Telkin



Louise Hay’den Pozitif yasam icin olumlamalar:
Degisme Zamani;
Beni yaratan guc, bana kendi yeni hayatimi degistirme gucude vermistir.
Yeni yasamima simdi baslayabilirim. Hemen simdi.
Hepimiz bir yolculuktayiz, bilsekte bilmesekte. Bu yolculukta tüm potansiyelimizi göstermek için burdayiz. Çoğumuz düşüncelerimizin kendi etrafimizdaki olaylardan etkilenerek oluştuğunu düşünürüz.  Dişardaki olaylar ile düşünce arasinda direk ilişki kurarız . Düşüncelerini kontrol  edemeyeceğini düşünerek düşünce hapsine gireriz çoğunlukla, çünkü kontrolün bizde olduğunu unuturuz.
Düsüncelerimi Değiştirme Zamani;
Şimdi tam zamani çünkü düşüncelerim geleceğimi oluşturur, düşüncelerimiz ile olasi olaylari kendimize çekeriz. Bu evrenin insana verdiği ilahi ve mutlak bir güçtür. Bu çekim güçü tamamen yerçekimine benzeyen bir güçtür. Düşüncelerim genelde olumsuz, kritize eden ve yargilayan türden ise ve başima düzenli olarak benzer hadiseler geliyorsa...bir durup günlük düşündüklerime bakmaliyim...
İyileşmem ve şifalanmam başladı bile. Vücudum kendi kendine iyileşmesini zaten biliyor. Birikmiş negatif çöpleri atmanın şu an tam zamanı. Vücudumu seviyorum, düzenli vücuduma faydalı, canlandırıcı ve arındırıcı yiyecekleri ve içecekleri biliçli seçiyorum. Yaşadığım ortamı şifalandırmam kendimi daha iyi hissetmek için ortamımı düzenliyor ve değiştiriyorum. Bana keyif veren şeyleri yapıyorum. Yeni yaşamım ve değişmem affetmeyi öğrenmem ile başladı. Kalbimdeki sevginin beni tamamen yıkamasını ve tüm olumsuzlukları vücudumdan alıp götürmesine kalbimi açıyorum.  İçimdeki derin bilgeliğe tamamen güveniyorum. Hepimizin içindeki bu bilgelik evrendeki bilgelik ile çok içiçe ve benzer bir ağ ile bağlı nerdeyse. Bu bilgelik ağı bizim tüm sorularımıza yanıt verebilir. İçsel bilgeliğimize güvenmeyi kendimize oğretmeliyiz. Günlük işlerinizi yaparken sezgilerinizi dinleyin. Her an sezgilerinizin size yardım ettiğini hatırlayın. Sezgilerinize güvenin...Ben affetmeyi seçiyorum...
Kendimizi ‘ben haklıyım’ hapishanesine hapsetmişsek, özgürleşemeyiz...affetmeyi bilmiyor olsakta.  Affetmeyi arzulamamız gerek. Evren bizim arzumuza bir yanıt bulup bize çözümler getirecektir, sadece arzulayın...
Kendimi ve başkalarını affetmek beni geçmiş zamandan salıverir ve serbest bırakıp özgürleştirecektir. Affetmek nerdeyse sorunların hepsinden bizi alıp özgürleştirir. Affetmek kendime verdiğim en büyük armağandır. Ben affediyorum ve kendimi özgür bırakıyorum.  Yaptığım herşeyi çok haz alarak yapıyorum. Unutmayalım, bugünü tekrar yaşamak şansı bize tekrar geri verilmeyecektir. Yaptığım herşeyde bir zenginlik, neşe, keyiflilik ve haz almak var. Kalbimi ve sezgilerimi dinlediğimden günün her dakikası benim için önemliş daha olumlu yaşayabilmem için...Kendi dünyamda çok huzurluyum, dünyayı ve hayatı hala oğreniyorum. Nasılki bir bilgisayarın detaylarını oğrendikce ondan çok daha iyi randıman alırız...bizim hayat tecrübemizde öyledir. Hayatın,evrenin, dünyanın ve kendimizin ilahi sırlarını öğrendikçe ve uyguladıkça varoluşumuz anlam kazanır ve ruhumuzun bir aşk misyonu olduğunun farkına varırız. 
Evrende bir ritim var ve ben bu ritmin parçasıyım. Evren benim her yaptığımı destekler. Ben düşüncelerimi olumlu seçtiğim sürece evren bana sadece ve sadece herşeyin olumlusunu ve en güzelini getirir. Evrenin bana en hayırlısını getireceğine tamamen güveniyorum. Yaşadığım yer en mükemmel yer. Yaşadığım yer gelişen ve evrimleşen bilincimin bir uzantısıdır. Yaşadığımız yerden nefret edersek. Bu hissi her yere taşırız ve mekanları insanları olumsuz etkileriz.  Sahip olduklarına minnetkar olmak size sadece bolluk ve bereket getirecektir. Taşındığınız yerden arkanızda sevgi bırakınki oraya yeni taşınan için sevgiyle başlanabilecek bir ortam bırakın. Siz bıraktığınız herşeyi sevgiyle bırakınki sizin bulunduğunuz yerlerde sizde sevgi bulun.
Ben geçmişi salıverip özgürleştirebilirim...herkesi affederek...Tüm yaralı hislerin gitmesine izin vermeyebiliriz fakat bu yaralı hizler bizi ilerletmez. Bizi olduğumuz yerde bırakır.  Geçmişi bırakıyorum...şu anki vakit daha anlamlı ve keyifli...Ben kendimi şu ana kadar tanıma fırsatı bulup ruhumun gelişimi için yolculuğumda karşılaşıp tanıdığım, beni yaralayan, üzen öğrenmemi sağlayan herkesten minnettarım...Bu yüzden yolculuğumdaki yoluma uğramış ve canımı acıtmış herkesi affediyorum...Tüm tanıdıklarımı geçmişin zincirlerinden serberst bırakıyorum.  Tüm yaralı hislerimi, acılarımı serbest bırakıyorum.  Kendimi daha yeni maceralı, keyifli tecrübelere açıyorum. Güç şu anda ve şimdi...ne kadar zamandır sorunum olduğu hiç önemli değil.  Şu an karar vermem herşeyi değistirir... düşünmemi değiştirmem herşeyi değiştirmem demektir. 

POZITIF OLUMLAMA - AFFETMEK


Affetmek - Pozitif Olumlama - Telkin



11 Mart 2013 Pazartesi

Arnold EHRET'in Balgamsiz (mukussuz) SIFA DIYETI


Sağlıklı Kalmak İsteyen Herkes için Prof. Arnold Ehret`in mukussuz şifa diyeti, doğanın bize öngördüğü tek tedavi yöntemidir. Bu diyet, canlı besinlerden oluşmaktadır. Canlı besinler de meyve, sebze, salata, kabuklu yemişler ve tohumlardır!Isı işlemine tabi tutulmuş besinler, fabrikasyon gıdalar, katkı maddeleri, yapay vitaminler, eczanelerden alınan yapay mineraller, vücutta birikimlere veya metabolizma artıklarına neden olurlar. Prof. Ehret bu maddelere mukus diyor.Sağlığı parayla satın alamayız! Sağlık, çocukluktan başlayarak korunması gereken bir durumdur.Günümüzde sağlıklı kabul edilen "normal" insanın vücudunda, ağırlık yapıcı besin zehirlerinin ve ilaçların neden olduğu kronikleşmiş birikimler mevcuttur. Mukussuz şifa diyetiyle, bu birikmiş kütlelerin çözülmesi ve vücuttan dışarı atılması mümkündür. Bu şekilde, nihal bir iç temizlik gerçekleşir.Mukussuz şifa diyeti hemen her hastalıkta yararlı olmaktadır. Hatta sağırlık, körlük, akıl hastalığı, böbrek hastalıkları, romatizma, gut hastalığı , kekemelik, cinsel hastalıklar vs.Prof. Ehret, kitabında neden sonuç ilişkilerini basit, anlaşılır bir dille anlatıyor. Makul öneriler ve tarifler sunarak tıbbi yanılgılar konusunda aydınlatıcı bilgiler veriyor.Oruç kürü ve beslenme düzeninin yavaş yavaş değiştirilmesinden oluşan Mukussuz Şifa Diyeti, hastalıklarda, sağlığın yeniden kazanılmasına yardımcı oluyor. 

Bedensel, Zihinsel ve Ruhsal Gençlik İçin Prof. Arnold Ehret'in oruç ve doğru beslenme (taze meyve, sebze, salata, çiğ kabuklu yemiş ve tohumlardan oluşan beslenme şekli) alanındaki bilgi ve tecrübeleri, bu kitabın ilk basıldığı zaman olan bu yüzyılın başında olduğu gibi bugün de hala önemini koruyor. Birçok oruç evi özellikle de ABD ve İngiltere'dekiler, bugün hala Prof. Arnold Ehret'in oruç önerileri doğrultusunda hareket ediyor. Bu kitap bütün hastalıkların ve önlemlerinin temel nedenlerini açıklıyor; - Yaşlanmanın nedenleri, gençlik ve güzelliğin korunması; - Saç dökülmesinin ve ağarmasının nedenleri ve nasıl önlenebileceği; - Doğal oruçla bedensel, zihinsel ve ruhsal gençleşme. "Doğal oruç ve mukussuz şifa diyetiyle yaşam gerçek bir keyfe dönüşüyor. Daha önce hiç bilinmeyen bedensel ve zihinsel yetenekler gelişiveriyor. Yaşama sevinci, zeka ve idealizm had safhaya ulaşıyor." "Bu kitabın bütün hastalara yardımcı ve umut ışığı olmasını diliyorum. Gençliğini kaybeden ve yaşlılığın ilk belirtilerini fark ederek endişelenen insanlara yeni umutlar verebilmeyi diliyorum. Oruç ve mukussuz şifa diyeti keyfi bir diyet değildir, bir tedavi yöntemidir. Bu tedavi yöntemi henüz sağlam bir zemine oturamadı fakat insanların iyiliği için tüm tedavi yöntemlerinin en başında yer alması gerektiğine inanıyorum." (Arnold Ehret)

Professor Spira Dr. Arnold Ahret'in balgamsiz diyet kitabindan okuyor....


3 Mart 2013 Pazar

Kansere Kesin CARE- MMS - Chlorine Dioxide& Citric acid

Afrikada BINLERCE kisiyi malerya/Aids/herpes ve kanser gibi hastaliklari iyilestiren Jim humble MMS (klorin dioksit) ni ilac olarak kesfetti fakat ilac firmalari hastanelere gonderilen ilaclarin durdurulacagini tehdit ederek tum 7 Afrika devletleri tarafindan isine son verilen Humble daha sonra hristiyan misyonerler tarafindan alay konusu yapilinca ilac firmalari ile savasmaktan vazgecip kendi bildiklerini sadece paylasiyor artik ve netten MMS satis yapiyor.


VIDEO ICIN TIKLAYIN

Kizarmis Yaslar ve Cilt kanseri baglantisi



Rafine ve islenmis tum kizarmis yaglar vucut hazmedemedigi icin damardan kana ordan dokulara gecer ve tum lenf sistemini kaplar ve tikar..Bu yaglari yedikten sonra gunese cikarsaniz yaglar vucutta sudan daha hafif oldugundan deri yuzune cikar ve gunes ile bulusunca kanser turu tumorler yaratir...Kanseri yaratan gunes degil islenmis ve yuksek isida yapisi bozulmus vucuda aldigimiz yaglar...


VIDEOYU DINLEMEK ICIN TIKLAYIN