31 Aralık 2012 Pazartesi

Otistik cocuklar / Gluten ve casein (peptide)


Otistik cocuklar glutene ve peptide e alerjik reaksiyon gosterirler. Vucutta bulunan fazla miktarda peptide davranis bozukluklarina ve beynin farkli calismasina neden olur.

Karbionhidratlari minimize ederek ve cogu yediginiz seyleri cig fermente ederek otizm yenilebilir.

30 Aralık 2012 Pazar

Cep telefonlarinin, telsiz telefonlari ve WIFI ZARARLARI



Cep telefonlarinin, telsiz telefonlarin ve yuksek santrallerin, tum elektro magnetik frekanslarin insan ve dogaya yaptigi zararlar...Kuslarin ve arilarin su an %70 azalmasin nedeni/kuslarin esrarengiz sekilde toplu olumleri...Telsiz telefon icin yapilan "GUVENLIMI" arastirmalarindaki bilim adamlarinin bir sonraki finanse edilmeme riski yuzundn sessiz kalmasi ve bu dalga ve frekanslarin cok yavas kansere donusumu...WIFI nizi kabloya cevirin, telefon kullanimini minimuma ve gece tamamen kapatin.
 Melatonini beyin gece uretiyor ...gece isik acik yatilirsa uzun sure.. beyin hala gunduz oldugunu algilayip melatonin uretmiyor ve vucut uykuzsuzluk cekebiliyr ve cogunlukla kanserle sonuclanabiliyor uzun sure vucudun melatonin uretmemesi...gece calisanlarda/vardiyeli calisanlarda cok goruluyor...



12 Aralık 2012 Çarşamba

Artizan Peynirci: Monsanto ve Beelogic

Artizan Peynirci: Monsanto ve Beelogic: 21. Yüzyılın bu ilk yarısında teknolojik ve genetik konularında ne kadar ilerlediğimizi biliyorsunuz. Artık yapay organlardan tutunda, Mar...

7 Aralık 2012 Cuma

Gumus Suyu (Colloidal Silver)... Dogal Antibiyotik


Gumus Suyu Nasil Yapilir



Gumus suyunun Faydalari
  • Lyme hastaligina
  • Bronsit, sinus
  • Kandida
  • Soguk alginligi, 
  • Ucuk, erpes
  • Ulser
  • Goz nezlesinde 
  • Bagisiklik sistemini guclendirir
  • Kemik rejenerasyonunda cok faydalidir
  • Cilde ise disardan uygulandiginda..Egzama, yaralarda, kasinti, bocek isiriklari, goz ve cilt siskinliklerinde, sivilcelerde, aknelerde, sigillerde, cilt mantarinda guvenle kullanilabilir.   


DETOX, Kolesterol ve Sizofreni icin ideal vitamin B3 (NIACIN)

Dr. Abram Hoffer (1917-2009) kendisi 57 yil NIACIN vitamini aldi ve 92 yasina kadar yasadi. Dr. Hoffer' in tanidigi bi kadin 42 yil NIACIN alarak 111 yasina kadar yasadi ve 109 yasinda ulkeler arasi kayak yapmisti.

Linus Pauling (Dr. Hoffer'in arkadasi) iki kez Nobel odulu almis bir eczaci cok yuksek dozlarda NIACIN aldi bunun yaninda vitamin C gibi vitaminlerde alarak ve 93 yasina kadar yasadi.

Hoffer'in soyledigi kadariyla NIACIN kolesterolu asagi cekmekten baska "Vucuttaki kolesterolu normallestiriyor." Statin gibi ilaclar vucudun normal calisma duzenini ihlal ederek sadece asagi cekiyor.



 

4 Aralık 2012 Salı

OTIZM VE BAGIRSAK SAGLIGI ILISKISI

Ogrenme ozurlu, psikolojik problemleri olan, disleksik, depresyon, sizofren, aspergers hastaligi, otizm, hiperaktivite, epilepsi, vs...beyine giden bakteri kontrol altina alininca bagirsak sagligi saglanarak mucize degisimler oluyor...

Cok siki bir diyetle fermente tursusu yaparak milyonlarca bakteri bagirsaga alinarak beyni toksinden temizliyor ve bloklanan cevre bilgi alis verisi aciliyor. Hemen fermentasyonu ogrenin ve Kefir le tanisin.








2 Aralık 2012 Pazar

Yiyecekleri fermente etme donemi basliyor; beyne giden bakteri kontrol edilince bagirsak sagligi ile mucizeler oluyor


Fermentasyon ve Onemi


Ogrenme ozurlu, psikolojik problemleri olan, disleksik, depresyon, sizofren, aspergers hastaligi, otizm, hiperaktivite, epilepsi, vs...beyine giden bakteri kontrol altina alininca bagirsak sagligi saglanarak mucize degisimler oluyor

 http://www.gaps.me/preview/?page_id=27




1 Aralık 2012 Cumartesi

Kolesterol Haplarindan olan Statin zararli ve gereksiz, hamile kadinlar kesin kullanmamali



Dr. Mercola'nin kolesterol hapi "Statin" ile olan gorusleri
900 den fazla yapilan arastirmalarin sonucunda statin hapinin asiri yan etkileri kanser bile yapabiliyor...